Equips

El 2019-20 l’AEPA s’estrena a la Lliga Catalana de Pàdel amb dos equips federats: un femení i un masculí.

Per la temporada 2021-22 tindrem mínim 4 equips: Masculí A (3a categoria), Masculí B (4a categoria), Femení A (3a categoria), Femení B (4a categoria). En el cas de tenir un nombre massa elevat de participants en un dels equips, per tal de donar més rotació i possibilitat de joc a tots els jugadors, ens plantejarem ampliar el nombre d’equips.

Ànims AEPA!

Per entrar als equips cal:

  • Ser soci de l’AEPA
  • Estar federat a la Federació Catalana de Pàdel.
QuadrimestralAnual
Infantil (fins a 16 anys)19€29€
Junior (17-18 anys)19€33€
Adult (a partir de 19 anys)33€53€
Preus Tarifes Federació

Obrim inscripció per formar part dels equips. En el formulari haureu de triar en quin equip us inscriviu.
En el cas de tenir un nombre massa elevat de participants en un dels equips, per tal de donar més rotació i possibilitat de joc a tots els jugadors, ens plantejarem ampliar el nombre d’equips.
Inscripcions a: https://aepadelalpicat.playoffinformatica.com/actividad/44/Inscripcio-Equips-Adults-2021-22/

  • Inscripcions equips: fins el 9 de gener.
  • Inscripcions jugadors: a concretar
  • Inici competició: febrer (sempre tenint en compte les mesures del PROCICAT)

Per poder entrar als equips cal ser soci de l’AEPA. Podeu consultar el preu de les quotes semestrals i els avantatges de ser socis en aquesta web. El preu de la inscripció a la lliga és la quota anual de la federació. L’AEPA tramitarà la llicència federativa.

Ja està en marxa la Lliga Catalana de Menors. Abans del 6 d’octubre cal haver inscrit els equips i els jugadors.

L’AEPA s’estrena en la Lliga amb dos equips:

  • Equip sub 13: Per a nens menors de 13 anys (2008) i nenes de fins a 14 anys (2007)
  • Equip sub 16: Per a nens menors de 16 anys (2009) i nenes de fins a 17 anys (2004).

Si vols entrara en els equips, cal omplir el formulari d’inscripció a l’activitat Inscripció Equips Menors i nosaltres tramitarem l’alta: : https://aepadelalpicat.playoffinformatica.com/actividad/27/Inscripcio-Equips-Menors-2021-22/

Cal indicar i pagar quota quadrimestral per les inscripcions abans del desembre. Al gener s’haurà de renovar llicència federativa perquè és anual.

Per al curs 2021-22 la Federació Catalana de Pàdel ofereix una nova activitat adreçada a menors: una lliga d’escoles de pàdel per a jugadors i jugadores a partir de 6 anys.
L’objectiu és que els nens formin equip, agafin l’hàbit d’entrenar regularment i aprenguin la dinàmica dels partits de pàdel en un ambient formatiu i no competitiu, on l’important no és guanyar sinó adquirir pràctica i valors esportius.
Els equips es divideixen per franges d’edat i per formar equip cal un mínim de 6 participants.
La modalitat de joc s’adapta a les edats.
La lliga dura d’octubre a juny, adaptada al calendari escolar i els partits es juguen en cap de setmana. El format de la lliga són partits d’anada i tornada i en clubs de proximitat geogràfica.
El requisit per als jugadors és tenir la llicència federativa. D’octubre a desembre serà gratuïta i de gener a desembre costa 29€. La llicència inclou una mútua en cas d’accidents i la possibilitat de poder participar en altres competicions de la Federació.
Al final de la competició la Federació organitzarà una festa de cloenda on tots els participants seran convidats.

Des de l’escola de pàdel us encoratgem a animar als vostres fills a participar, ja que així fomentaran l’esperit d’equip i posaran en pràctica tot el que estan aprenent i els incentivarà a continuar.

Tots els què estigueu interessats, contacteu amb la Sònia Colomina , com a molt tard, el setembre, ja que l’activitat s’inicia a l’octubre i cal inscriure els equips.

Abans del dia 28 de setembre els jugadors i els equips han d’estar inscrits. Per això cal que tots aquells que vulgueu formar part accediu al formulari d’inscripció de l’activitat Inscripció Equips Menors a la web: https://aepadelalpicat.playoffinformatica.com/actividad/27/Inscripcio-Equips-Menors-2021-22/ i indicar i pagar la quota anual, ja que la federació no cobra aquest darrer quadrimestre, però sí que s’haurà de pagar la quota de la llicència a partir de gener.

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a equipsaepa@aepadelalpicat.cat. o un Whatsapp a Alba Farré, coordinadora equips: 626 44 96 89